Persbericht

IBA Parkstad organiseert van augustus 2021 tot en met augustus 2022 het expojaar. Tijdens het expojaar staan IBA projecten, bewonersinitiatieven en de regio Parkstad in de schijnwerpers. In het kader van het expojaar verschijnt medio november 2021 het fotoboek “De 500 Mooiste Plekken van Parkstad”. In dat fotoboek laat initiatiefnemer en fotograaf Mat Snijders u kennis maken met de pracht en praal van één van de mooiste en meest bijzondere gebieden van Nederland: Parkstad.

Meer dan 500 kleurenfoto’s brengen de grote diversiteit en het karakter van deze regio schitterend in beeld. Van de exotische landschappen, betoverende vergezichten, unieke luchtopnamen, tot de statige woonwijken, interessante musea, fraaie kerken, oude kastelen, monumenten, dierentuinen, parken, groeven, bossen, velden, beken, meren, het mijnverleden, de natuur…In alle zeven gemeenten van Parkstad en in alle kernen binnen die gemeenten. De bekende én verborgen plekken. Alles komt aan bod in dit boek.

Bewoners van Parkstad kregen de gelegenheid om hun favoriete plek aan te dragen, waarna Mat Snijders een keuze heeft gemaakt en deze plekken op foto heeft vastgelegd.

“De 500 Mooiste Plekken van Parkstad” is het allereerste boek dat een compleet overzicht geeft van al het moois dat dit stukje Limburg te bieden heeft. Een prachtig boek om thuis van te genieten, maar ook een handige gids om op pad te gaan. Ontdek het zelf! Want wij zijn trots op Parkstad Limburg.

Fotograaf Mat Snijders maakte eerder het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen” dat in een oplage van 5.000 exemplaren een groot succes werd.

Heeft u belangstelling voor het fotoboek “De 500 Mooiste Plekken van Parkstad”? U kunt alvast voorintekenen via https://shop.tickli.nl/event/De500MooistePlekkenvanParkstad.

De voorintekenprijs bedraagt: € 16,35 (incl. BTW).

De voorintekenprijs bedraagt: € 16,35 (incl. BTW).

Titel: De 500 Mooiste Plekken van Parkstad
Uitgever: IBA Parkstad
ISBN nr.: 9789090347080
Aantal pagina’s: 264
Formaat en afwerking: ongeveer 30 x 30 cm. met een harde kaft. Het gehele boek in full colour
Foto’s: Mat Snijders van Filmetc Heerlen
Vormgeving: Peter Wouterse van Wout Design Nuth.

 

Noot voor de redactie:

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan contact op met Mat Snijders, 06-215 17 593, info@filmetc.nl.

Er zijn foto’s beschikbaar om bij een artikel te plaatsen. Neem ook daarvoor contact op met Mat Snijders. U krijgt dan de gewenste foto’s in het gewenste formaat toegezonden.

X