Routes in Parkstad

Verken Parkstad op een nieuwe manier met onze routes! Download de app om de routes met audio te beluisteren of kijk op de pagina en kies jouw favoriete route uit.

Bekijk de stad door de ogen van stedenbouwkundigen, architecten en conceptdenkers. Bezoek wat er al gerealiseerd is, maar kijk ook alvast vooruit naar wat er komen gaat. De verhalen gecombineerd met schetsen, ontwerpen en sfeerimpressies geven je een kijkje in de toekomst van Parkstad.

Naar het routeboekje

Parkstad is een gebied vol historie, maar tegelijkertijd staat de tijd niet stil. In deze route ontdek je hoe historisch erfgoed een eigentijdse plek krijgt in het landschap en het leven van alledag. Reis van verborgen schatten naar iconische landmarks en krijg een voorproefje van de toekomst.

Naar het routeboekje

Bekijk het landschap door de ogen van stedenbouwkundigen, architecten en conceptdenkers. Bezoek wat er al gerealiseerd is, maar kijk ook alvast vooruit naar wat er komen gaat. De verhalen gecombineerd met schetsen, ontwerpen en sfeerimpressies geven je een kijkje in de toekomst van Parkstad.

Naar het routeboekje

Download de app

Download hier de app om de routes te beluisteren met audiofragmenten.