24-uur-Stadmaken uitgesteld

18 december 2020

Met tal van partners was IBA de afgelopen maand druk doende om op de valreep van 2020 iets unieks neer te zetten: online 24-uur-Stadmaken op 28 en 29 december. Een breed cultureel en divers programma over het maken van de stad met zang, muziek en debat. IBA Parkstad was daarbij verantwoordelijk voor een deel van de inhoudelijke programmering.

De persconferentie op maandag 14 december, waarin de harde ‘lockdown’ werd afgekondigd, gooit helaas roet in het eten. De toch al beperkte mogelijkheden werden door de Rijksoverheid verder aangescherpt. Het gevolg is dat het op dit moment niet verantwoord én noodzakelijk is om het 24-uur-Stadmaken te organiseren. We hopen op jullie begrip hiervoor.

In lijn met het bovenstaande hebben we samen met onze organiserende partners besloten om de 24-uur-Stadmaken op 28 en 29 december 2020 te verplaatsen. Want zeker voor deze 24-uur-Stadmaken geldt, van uitstel komt zeker geen afstel!

Het complete online programma was namelijk gereed voor uitzending, het stond als een huis. We verplaatsen het hele programma dan integraal naar vrijdag 9 april 18.00 uur tot zaterdag 10 april om 18.00 uur!

Om het momentum en enthousiasme voor het programma vast te houden gaan we nog voor de Kerst een prikkelend Stadmaakjournaal opnemen. Deze ‘sneak preview’ wordt online uitgezonden op de oorspronkelijke datum (28 december, 18:00 uur). Je kunt het Stadmaakjournaal dan bekijken via deze link.

We wensen jullie een goede gezondheid en alle goeds voor 2021!

X