Dag van de impuls van IBA

Datum: 30 augustus 2022
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Stadmaakplein, Promenade 14, Heerlen Centrum
Aanmelden: Elektrische fietsen beschikbaar zo lang de voorraad strekt

Een selectie van de projecten passeren de revue tijdens de IBA Carrousel. Bezoek de infomarkt waar IBA-projecten zich presenteren of pak de fiets en bezoek de op de fietsroute gelegen projecten.

IBA Parkstad heeft de afgelopen jaren een stevige impuls aan de regio gegeven. Kwaliteit stond daarbij steeds voorop. Meer dan 40 IBA-projecten werden gerealiseerd of zijn in realisatie. De regio stond jarenlang in het teken van experimenteren, lef tonen, mensen samenbrengen en de handen uit de mouwen steken. Dit alles vóór en dóór Parkstad. Inmiddels is de slotfase van IBA Parkstad in zicht. Tijdens de derde editie van de Stadmaakweek (Cultura Nova) laten we alle projecten nog één keer de revue passeren tijdens de IBA Carrousel.

Tijdens deze dag kun je ook de fiets pakken en een aantal projecten bezoeken. Haal je elektrische fiets op op de aangegeven punten en fiets de IBA route. Het huren van de fietsen kan tussen 10:00 en 14:00 uur. Bij terugkomst ontvang je bij de IBA-bus een tasje met de routeboekjes. Drink nog een kop koffie of verkoelend water en bezoek de informatiemarkt van de IBA projecten en rust uit, luisterend naar optredens.

IBA Photowall

Kruip in de huid van een ontwikkelaar bij IBA, maak je eigen fotoprops, ga op foto voor de Photwall, zet de foto online met de hashtag #WinactieIBACulturaNova en maak kans op vrijkaarten voor de voorstellingen van Cultura Nova!

Met de IBA Bus als centraal middelpunt op het Stadmaakplein op de Promenade in Heerlen, organiseert IBA Parkstad in samenwerking met Cultura Nova, Stadsregio Parkstad, gemeente Heerlen, Weller en Wonen Limburg daarnaast een week lang diverse activiteiten voor jong en oud.

Programma

10.00 – 14.00 uur IBA Fietstour (ca. 60 minuten, op eigen gelegenheid)
14.00-17.00 uur IBA Carrousel en IBA-Projecten infomarkt
17.00- 18.00uur Stadmaakcafé Spiegeltent