Wintertijd

Datum: 9 december 2021 – 9 januari 2022
Locatie: Pancratiusplein, Heerlen

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn momenteel alle activiteiten afgelast. We wensen alle partners van IBA en bewoners van de regio veel sterkte in deze moeilijke tijd.

IBA Parkstad en de Nieuwe Nor presenteren muziektalent uit Parkstad Popstad tijdens Wintertijd 

Tijdens Wintertijd Heerlen verrassen IBA Parkstad en poppodium Nieuwe Nor het winkelende publiek in Heerlen met optredens van talentvolle lokale artiesten en dj’s, zoals o.a. Boscha Nova, A Minor Problem, Melvin Thomasson, RXCK, Kay Simons en SOULctrl. De optredens vinden plaats bij de IBA-bus. De IBA-bus zal tijdens dit winterse evenement gevestigd zijn op het Pancratiusplein.

Naast het muzikale spektakel fungeert  de IBA-bus als informatiepunt  over de ontwikkelingen rondom IBA-project Muziekboulevard, waaronder de bouw van de grote nieuwe zaal van de Nieuwe Nor in de Pancratiusstraat. Deze nadert namelijk zijn voltooiing; volgens planning opent de Nieuwe Nor haar nieuwe grote zaal in maart 2022.

Poppodium Nieuwe Nor presenteert zich daarbij als hét platform voor vernieuwen en beleven van popcultuur in Parkstad. Daarbij hoort niet alleen een breed programma met de nieuwste muziek, maar ook een compleet nieuwe huisstijl, website en technologische ontwikkelingen waardoor de bezoekers een totaalbeleving ervaren. Tijdens Wintertijd zullen bezoekers hier een voorproefje van krijgen.

De bouw van de zaal van de Nieuwe Nor kwam tot stand dankzij bijdragen van de Gemeente Heerlen, Provincie Limburg en IBA Parkstad.

De nieuwe Nor is aanwezig op: zaterdag 11 december, zaterdag 18 december, zondag 19 december, zaterdag 8 januari en zondag 9 januari van 13:00 – 17:00 uur.