IBA Parkstad en het WMC 2022

Datum: donderdag 28 juli 2022

Een belangrijk thema van IBA Parkstad is het versterken van de identiteit van de regio. Cultuur is een sterk bindmiddel voor die identiteit. Muziek(cultuur) is sterk ontwikkeld in Parkstad. Het WMC bindt en verbindt mensen en culturen. Tijdens het WMC wordt de bijzondere band tussen Kerkrade, Parkstad en (muziek)cultuur hoorbaar en voelbaar. In het kader van het expojaar is IBA partner van het WMC. In het paviljoen in het stadspark toont IBA de projecten in Kerkrade en de regio via een digitale presentatie. De IBA-promotiebus staat centraal opgesteld in het WMC-village in het Stadspark en dient als informatie- en ontmoetingspunt voor muzikanten en bezoekers.

Met veel plezier nodigt IBA Parkstad u en een introducé uit voor een spectaculair concert van het 80-koppige Martin Grubinger & Percussive Planet Ensemble tijdens het Wereld Muziek Concours op donderdag 28 juli 2022 in de Rodahal te Kerkrade.

Programma en aanmelden

19:00 uur Ontvangst
We ontvangen u graag voor een hapje en een drankje in het IBA-paviljoen van de WMC-village gelegen in het Stadspark van Kerkrade. Daar ontvangt u tevens de tickets voor het concert.
19:40 uur Wandeling naar de Rodahal
Vanuit het Stadspark brengt een korte wandeling u naar de Rodahal waar het concert plaatsvindt.
20:00 uur Start concert
22:30 uur Einde concert

Donderdag 28 juli 2022

De inschrijvingen zijn gesloten.