Leisure Lane-vriendenarrangement tijdens Vebego Limburgs Mooiste

Datum: zaterdag 11 juni 2022

U kunt zich hieronder aanmelden voor uw deelname aan het Leisure Lane-vriendenarrangement. Dit vriendenarrangement biedt een uniek inkijkje in de Leisure Lane in wording. Op dit moment wordt door de partners hard gewerkt aan de realisatie van de Leisure Lane. De Leisure Lane is een langzaam verkeerverbinding van circa 34 kilometer tussen Beekdaelen en Simpelveld. Tijdens Vebego Limburgs Mooiste voert een aantal fietsroutes over delen van deze Leisure Lane. Dat biedt de perfecte gelegenheid om een stukje van dit parcours van dichtbij te bekijken.

Programma

Op zaterdag 11 juni bent u vanaf 11:00 uur van harte welkom in het Vebego-paviljoen op de start- en finishlocatie van Vebego Limburgs Mooiste. Hier wordt u verwelkomd met Limburgse vlaai, koffie en thee. Rond 13:00 uur staat een touringcar klaar die de genodigden langs een deel van het Leisure Lane tracé voert. Bij de Alfa Bierbrouwerij maken we een tussenstop, waar u welkom wordt geheten door Mathea Severeijns en René Seijben en extra uitleg krijgt over de Leisure Lane. We voorzien u uiteraard van een hapje en een drankje. Ook heeft u hier goed uitzicht op de deelnemers van Vebego Limburgs Mooiste. Na dit bezoek brengt de bus u weer terug naar de start- & finish locatie in het Vebego-paviljoen. We verwachten ca. 15:30 uur weer terug te zijn in Heerlen. Daar kunt u nog tot 19:00 uur genieten van het arrangement, waarbij ook een buffet voor u klaarstaat.

Meld u aan tot en met 7 juni

Noteer zaterdag 11 juni alvast in uw agenda, want u bent van harte welkom. Geniet van een goed verzorgd arrangement met feestelijk uitzicht op Limburgs Mooiste én de Leisure Lane. Aanmelden kan tot en met dinsdag 7 juni. U kan voor maximaal 2 personen reserveren.

Zaterdag 11 juni 2022

Locatie: Vebego-paviljoen op de start- en finishlocatie van Limburgs Mooiste (Nieuw Eyckholt, Heerlen)

Beschikbare mogelijkheden op 11 juni 2022

Er zijn geen tijdsblokken beschikbaar op deze dag.