Blijf up-to-date met IBA Actueel – aflevering 2

14 maart 2018

In aflevering 2 van IBA Actueel kijken we terug op de succesvolle IBA informatiemarkt in de Onze Lieve Vrouw kerk in Kunrade, gemeente Voerendaal. Samen met Parkstadbewoner Maud Kicken maken we een rondgang en spreken we met bezoekers. Maud is nieuwsgierig naar het Parkstad van 2020 en hoopt daar tijdens de IBA Informatiemarkt achter te komen.

IBA Actueel presentatrice Jenneke van Genechten ontmoet in de Schinveldse bossen Martin Hurkens. Martin is net terug van een uitverkochte tournee in China waar de zanger uit Parkstad op handen wordt gedragen. In China zijn tevens opnames gemaakt voor de documentaire ‘Truuk noa Heem’ over het levensverhaal van de zanger uit Schinveld. Eind maart gaat de film in première op L1. Samen met Martin Hurkens bezoeken we zijn favoriete IBA project, de gebiedsontwikkeling Schinnen, met als middelpunt, de ALFA Brouwerij.

Benieuwd naar welke IBA projecten nog meer voorbij zullen komen in IBA Actueel? Volg IBA Actueel via de Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth of Omroep Landgraaf of online op de social van IBA en ontdek de toekomst van Parkstad.

Meer nieuwsberichten

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen