Het IBA handboek

19 juni 2015

Voor iedereen die beroepshalve of vanwege zijn of haar interesses volledig op de hoogte wil blijven van wat IBA Parkstad doet, is er het IBA Handboek.

Het Handboek

IBA Parkstad heeft de hele regio Parkstad ondergebracht in één grote analyse. Daarbij is de geschiedenis van alles wat gebouwd is in de verschillende gemeenten uitvoerig bestudeerd: we zien op  foto’s en landkaarten hoe Parkstad is ontstaan, en  IBA curator Jo Coenen geeft met behulp van zijn staf ook aan wat er in de verschillende delen van Parkstad zou moeten veranderen. Dat loopt uiteen van het beleefbaar maken van het Land van Kalk tot beschermen en versterken van de mijnkolonieën in Landgraaf, het vergroenen van de leefomgeving in samenwerking met bewoners en het versterken van het centrum van Heerlen, het centrum van Parkstad.

Bestellen

Binnen Parkstad: € 39,95 (+ € 10 verzendkosten)

Buiten Parkstad: € 49,95 (+ € 10 verzendkosten)

Studenten: € 29,95 (+ € 10 verzendkosten)

Maak het bedrag over op rekening NL23 RABO 0187 491038 ovv “Handboek IBA Parkstad”, het adres en onderwijsinstelling (indien van toepassing) en de gewenste taal (Nederlands, Engels of Duits). De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

Meer nieuwsberichten

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen