Blijf up-to-date met IBA Actueel – aflevering 8

6 juni 2018

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De achtste aflevering van IBA actueel is vanaf 06 juni te zien bij Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth en Omroep Landgraaf. Uiteraard wordt het journaal ook uitgezonden op de sociale mediakanalen van IBA.

Bijzondere bewoners van Parkstad
In aflevering 8 van IBA Actueel brengen we een bezoek aan de bekende Parkstad bewoner Guido Dieteren. Guido begeleidde niemand minder dan Lionel Richie, maar ook Marco Borsato en Nick en Simon. Toch heeft hij een belangrijk doel voor ogen met zijn concerten, Kerkrade aan de hele wereld laten zien. Samen met hem brengen we een bezoek aan wellicht een van de bekendste IBA projecten.

Verder bezoeken we in IBA Actueel het voormalige klooster Elisabeth Stift in Kerkrade. Het klooster wordt helemaal opgeknapt door vrijwilligers. Met hulp van IBA komen er 26 wooneenheden voor mensen met een kleine beurs. Presentatrice Nira Kakerissa gaat in gesprek met twee hele bijzondere bewoners.

Benieuwd naar welke IBA-projecten nog meer voorbij zullen komen in IBA Actueel. Volg IBA Actueel via de Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth of Omroep Landgraaf of online op de social media kanalen van IBA en ontdek de toekomst van Parkstad.

Meer nieuwsberichten

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen