Hotel Park Urbana op De Vijf Pleintjes

31 mei 2017

Na het geweldige succes van het tijdelijke Park Urbana op het Van Grunsvenplein tijdens Cultura Nova 2016, hebben gemeente en IBA besloten dit jaar opnieuw een tijdelijk park in het centrum van de stad in te richten: Hotel Park Urbana. De Vijf Pleintjes vormen dit jaar het decor voor een gelegenheidshotel dat volledig is samengesteld uit groene elementen. Compleet met receptie, lounge, wellness-centrum, nachtclub en slaapkamer.

Park Urbana #1 tijdens Cultura Nova 2016Bezoekers melden zich bij de receptie op het Wilhelminaplein, ontbijten op het Betaplein en slapen in één van de tentjes op het binnenpleintje van de Luciushof. Voor ontspanning kunnen ze terecht in het wellness-centrum op het Schelmenhofje en feestvieren en dansen kan in de nachtclub bij de Morenhoek.

De ondernemers aan deze pleintjes vervullen de rollen die horen bij de verschillende functies van het hotel. Samen met Heerlen Mijn Stad organiseren ze de komende maanden uiteenlopende activiteiten, waarbij de bezoekers van harte welkom zijn voor een drankje, een hapje, goede muziek en een hoop gezelligheid.

De werkzaamheden voor de aanleg van het park starten op woensdag 1 juni op het Wilhelminaplein en daarna volgt de aanleg van de andere pleintjes. Het complete Hotel Park Urbana is klaar op donderdag 22 juni.

Meer nieuwsberichten

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen